Sporazum o korištenju sportskih objekata

Riječki gradonačelnik Obersnel istaknuo je kako je potpisivanje ovog Sporazuma nastavak dobre suradnje između gradova Rijeke i Opatije.

“Područje Rijeke i Liburnije predstavlja cjelinu, a ovaj sporazum još jedan je dokaz da administrativne granice nisu prepreka za suradnju, već naprotiv. Potpisivanjem ovog sporazuma korist će imati građani oba grada,” kazao je gradonačelnik Obersnel, podsjetivši kako gradovi Rijeka i Opatija već surađuju na drugim područjima, kao što su kultura i komunalna infrastruktura.
 
Opatijski gradonačelnik Dujmović istaknuo je kako građani Opatije gravitiraju prema Rijeci, a gradske uprave već od ranije imaju uspostavljenu suradnju.
“Ovaj ugovor dobru s vezu samo osnažuje višegodišnju dobru suradnju, omogućujući sportskim klubovima da mogu bez naknade koristiti sportske objekte u Rijeci i Opatiji,” kazao je Dujmović.
 
Potpisivanju Sporazuma prisustvovali su pročelnik Odjela za sport i tehničku kulturu Grada Rijeke Veljko Karabaić i pročelnik Upravnog odjela za financije i društvene djelatnosti Grada Opatije Danijel Jerman.

Izvor: Rijeka.hr.