Izjava o pristupačnosti

Općenito

Stranica www.mojarijeka.hr nastoji osigurati pristupačnost svojih usluga za osobe s invaliditetom. Uložena su znatna sredstva kako bi se pojednostavilo korištenje stranice te da postane pristupačnija za osobe s invaliditetom, u čvrstom uvjerenju da svaka osoba ima pravo na dostojanstven, ravnopravan, udoban i neovisan život.

Pristupačnost na stranici www.mojarijeka.hr

Na stranici www.mojarijeka.hr dostupan je UserWay Website Accessibility Widget. Ovaj softver omogućuje stranici www.mojarijeka.hr da poboljša usklađenost sa Smjernicama za osiguravanje pristupačnosti mrežnih sadržaja (WCAG 2.1).

Omogućavanje izbornika pristupačnosti

Izbornik pristupačnosti stranice www.mojarijeka.hr može se aktivirati klikom na ikonu izbornika pristupačnosti koja se pojavljuje u desnom gornjem uglu stranice. Nakon pokretanja izbornika pristupačnosti, molimo pričekajte trenutak dok se izbornik pristupačnosti ne učita u cijelosti.

Odricanje od odgovornosti

www.mojarijeka.hr i dalje ulaže napore kako bi neprekidno poboljšavala pristupačnost svoje stranice i usluga u uvjerenju da je naša kolektivna moralna obveza omogućiti neprekidno, dostupno i neometano korištenje osobama s invaliditetom.

Unatoč nastojanjima da sve stranice i sadržaji na www.mojarijeka.hr budu u potpunosti dostupni, postoji mogućnost da neki sadržaji nisu još u cijelosti prilagođeni najstrožim standardima pristupačnosti, moguće zbog toga jer nije pronađeno ili utvrđeno najprikladnije tehnološko rješenje.

Ovdje smo za vas

Ako imate poteškoća s bilo kojim sadržajem na stranici www.mojarijeka.hr ili trebate pomoć u vezi bilo kojeg dijela naše mrežne stranice, molimo da nas kontaktirate u uobičajeno radno vrijeme koje je tu dolje navedeno, pomoći ćemo vam sa zadovoljstvom.

Kontaktirajte nas

Ako želite prijaviti problem u vezi pristupačnosti, imate pitanja ili trebate pomoć, molimo kontaktirajte nas na e-mail: redakcija@mojarijeka.hr

Ažurirano: siječanj 2020.

Skip to content