U sklopu Noći riječkih trgova i plaža, na terasi hotela Continental svake srijede do 7. kolovoza nastupa riječki jazz kvartet Denis Razz Adjustable Group. Ovaj projekt sastavljen je od četiri jazz glazbenika s dugogodišnjim iskustvom na jazz sceni regije, a postoji već tri godine.

Sastav čine Denis Razumović Razz na saksofonu, Josip Tocelj Joško na klaviru/klavijaturama, Henri Radanović na kontrabasu, a na bubnjevima je Rajko Ergić.  Denis Razz Adjustable Group sviraju jazz standarde na svoj način, one uz koje su i oni sami zavoljeli ovu glazbu.

Razgovarali smo s Denisom Razumovićem i Josipom Tociljem o projektu kojeg su dio, o tome kako su zavoljeli jazz, o jazz sceni u Hrvatskoj, o njihovim počecima i mnogim drugim temama.

Denis Razumović Razz je riječki multinstrumentalist, skladatelj i vokalist, dobitnik je mnogih prestižnih nagrada, a do sada je objavio četiri samostalna albuma: “In Umbra”, “For Believers Only”, “Urban Minority” i “Port to Port to Port”. Josip Tocilj je profesionalni klavijaturist i pijanist, dugogodišnji suradnik Denisa Razza.

Ulaz na sve koncerte je besplatan, a osim Denis Razz Adjustable Group na terasi hotela Continental, petkom nastupaju Trio Pešekani koji izvode evergreen hitove.