Foto: Drago Sopta / Cropix
Foto: Drago Sopta / Cropix

Bilo je dosta buke, uznemirili su se strasti, ali i sama činjenica da sam danas ovdje govori da sam bio u pravu. Sve je to sada iza mene i okrećem se novim izazovima. Osvojio sam puno tog u svojoj karijeri, ali je svaka nova sredina motiv za nove uspjehe i nova dokazivanja, kazivao je Sukno.

Sukno je treći igrač Juga koji je ovoga ljeta Gruž zamijenio Kantridom. Prije njega to su učinili Frano Vićan i Paulo Obradović.

Njih dvojicu poznajem jako dobro, ali znam i skoro sve igrače Primorja. Igrali smo skupa u reprezentaciji. A dobro su mi poznati i strani igrači. Riječ je o vrhunskim vaterpolistima i njihove mi kvalitete nisu nepoznanica. Sada je najvažnije da se što prije uigramo i krenemo osvajati trofeje, rekao je Sukno.

Primorjaši ove sezone, iako igrački nikad jači, neće igrati Euroligu.

Mi smo iz moralnih razloga odustali od nastupa u Europi. Ali da je mene netko pitao što bi radije osvojio, domaće prvenstvo ili Euroligu, odgovor bi bio domaće prvenstvo.

Susretat ćemo se sa, uz nas, najjačom europskom momčadi Jugom. Naši će susreti, iako u domaćem prvenstvu, biti europska finala, reko je sportski direktor riječkog kluba Zoran Roje.

Primorjaši nastup u Jadranskoj ligi otvaraju 29. rujna domaćim dvobojem protiv Šibenika.

Izvor: Radio Rijeka