Prijam za sudionike Rock Paper Startups konferencije

RockPaperStartups najveća je europska ljetna konferencija posvećena startup sceni i od 17. do 19. srpnja održava se u Rijeci, kao dio festivala Republika. U suorganizaciji s Gradom Rijekom ovu konferenciju priprema Netokracija koja je kroz više od tri godine postojanja značajno pridonijela stvaranju Start up scene u Hrvatskoj i regiji. Suorganizator je i Udruga za promicanje zapošljavanja, kreatori stranice za zapošljavanje www.sajt.hr  

RockPaperStartups konferenciju posebno atraktivnom čine i vrhunski predavači poput Daniela Burka, dizajnerske zvijezde Google Venturesa, Johna Bradforda, direktora uprave Techstars Londona, Carlosa Eduarda Espinala, partnera u Seedcamp UK, organizaciji koja okuplja mentore i investitore koji podržavaju StartUp inkubatore, ali i mnogih drugih gostiju koji ovo događanje čine više nego vrijednim pažnje.

Kako je izgledalo primanje na kojem su sudionike konferencije primili gradonačelnik Vojko Obersnel te pročelnik Odjela za poduzetništvo Andrija Vitezić i pročelnik Odjela za kulturu Ivan Šarar, pogledajte u prilogu.