Pjesma je predstavljena u intimnijem ruhu i drukčijem aranžmanu koji, prema riječima benda, prikazuje ovu pjesmu u najboljem svjetlu. Pjesma dočarava osjećaje nostalgije, melankolije i sjete, a uz nju predstavljen je i zanimljiv live video spot koji dodatno osnažuje te osjećaje.

Video spot snimao je Matko Margan, a montažu potpisuje Tino Margan. Pjesmu je miksao i masterirao Matej Zec u studiju GIS.

Soulcase ovime najavljuje nadolazeće premijerne nastupe u svibnju i lipnju.

O bendu

Soulcase, alt rock sastav iz Rijeke, s radom je započeo 2019. godine. Članovi benda su: Dario (vokal), Arijan (gitara), David (bass), Mateo (gitara) i Tino (bubnjevi).

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a glazbom odražavaju svoje osjećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Također, na njihov zvuk i tekstove snažno utječu blisko povezane umjetničke forme poput filma i književnosti. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

Facebook: https://www.facebook.com/soulcaseofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/soulcase_band/

(Foto: Matko Margan)

Oznake