Riječkoj je publici prvi put uživo predstavljen dugoočekivani treći album benda Old Night pod nazivom “Ghost Light”. Nositelji titule “Nove Nade” 43. Ri Rock Festivala, Soulcase, predstavili su svoj debi EP “Devour”, a večer su otvorili Lei pjesmama sa svog nadolazećeg albuma.

Udruga Ri Rock u koncertnoj sezoni 2022. planira organizirati još nekoliko koncerata na kojima će ugostiti ponajviše izvođače iz Rijeke uz razne goste iz drugih gradova isusjednih država. Tijekom ljeta održat će se Dan Otvorene Probe i nekoliko Jam Sessiona koji će okupiti polaznike radionica Ri Rock Akademije i razne glazbenike s ciljem udruživanja, promocije bendova i osnivanja novih glazbenih sastava. Također su u realizaciji ovogodišnji Dark Circle Fest 9 koji će nas kao i ranijih godina uvesti u jesen uz žestoke note te 44. Ri Rock Festival kao kruna koncertne sezone 2022.

No, prije dobre svirke koja nas tek očekuje, pogledajte razgovore s članovima bendova koji su sjajno otvorili novu sezonu u Palachu.

Realizacija programa omogućena je uz pomoć donatora kojima se udruga ovim putem zahvaljuje: Ministarstvo Kulture RH, Primorsko – Goranska Županija, Grad Rijeka, Turistička Zajednica Grada Rijeke, HDS Zamp, Zaklada Kultura Nova i Agencija za Elektroničke Medije. Također veliko hvala ide: volonterima, posjetiteljima i sponzorima udruge.