Nakon objave debitantskog EP-a ‘Devour’, njihov novi singl ‘Hungry Eyes’ popularnu pjesmu predstavlja u potpuno drugačijem, mračnijem i žešćem izdanju čime otkrivaju njenu novu dimenziju.

Ovaj hit koji je 1987. godine dosegao sam vrh svjetskih radijskih ljestvica originalno izvodi američki pop pjevač Eric Carmen.

Pjesma i popratni video snimani su u studiju Gis uz producenta Mateja Zeca, a režiju i montažu  potpisuju Tino Margan i Mateo Kolenac.

Soulcase / Foto Dragutin Andric

Soulcase / Foto: Dragutin Andric

O bendu

Soulcase, alt rock sastav iz Rijeke, s radom je započeo 2019. godine. Članovi benda su: Dario (vokal), Arijan (gitara), David (bass), Mateo (gitara) i Tino (bubnjevi).

Temeljna inspiracija za Soulcase dolazi iz vlastitog života, a glazbom odražavaju svoje osjećaje, razmišljanja, strahove, odnose i sumnje. Također, na njihov zvuk i tekstove snažno utječu blisko povezane umjetničke forme poput filma i književnosti. Kombinacijom mračnih i žestokih rifova te upečatljivih i pjevnih melodija, Soulcase stvara jednostavnu, ali neophodnu formulu za povezivanje slušatelja s izvornim emocijama i atmosferama koje njihove pjesme prenose.

Facebook: https://www.facebook.com/soulcaseofficial/
Instagram: https://www.instagram.com/soulcase_band/
YouTube: https://www.youtube.com/@Soulcase/videos