Program za sve posjetitelje počeo je u 17 sati kada su otvorena vrata Gradine. Brojni posjetitelji već su tada počeli zauzimati svoja mjesta kako ne bi propustili svečano paljenje lampica u 18 sati i spektakularan vatromet koji je trajao čak 8 minuta. Nakon paljenja lampica, na visokom bedemu Gradine nastupili su Vivien Galletta i Voljen Grbac, pjevajući evergreene. Pozornica je za ovu prigodu bila uklonjena, što je bio pametan potez organizatora s obzirom na brojnost publike. Nakon završetka programa u samoj Gradini, zabava je nastavljena u Nugentovom parku ispred gradine, gdje je sadržaj još raznolikiji.

Čak 17 kućica s različitom ponudom – pića, fritule, hamburgeri, suveniri, sve uređene u blagdanskom stilu nude posjetiteljima sve što bi mogli poželjeti dok se griju ispod plinskih grijalica. U parku su nastupali i Dellboysi, a malo, šarmantno klizalište na otvorenom bilo je puno djece i odraslih.

U prosincu, posjetitelje na Gradini očekuje još mnoštvo sadržaja, u čak 28 prigodnih programa. Najmlađi će se svake srijede te subotom i nedjeljom moći družiti i fotografirati s Djedom Mrazom te mu prišapnuti svoju božićnu želju. Oni nešto stariji grijat će se veselim ritmovima uz DJ-a i glazbene programe, a zabavu će savršeno nadopuniti i raznolika gastronomska ponuda.