Prezentacija momčadi tradicionalno se nastavlja na najljepšim mjestima u Rijeci – od Bazena Kantrida, Riječkog tunela, Trsatske gradine, Exporta u duhu EPK-a do Astronomskog centra Rijeka.

Član Uprave VK Primorje EB Damir Glavan istaknuo je kako u novu sezonu klub ulazi s vrlo mladom ekipom, većinom sastavljenom od igrača iz omladinskog pogona. Upravo je taj omladinski pogon proteklih godina ostvario značajne rezultate, u dva navrata osvojivši Trofej Nardelli, namijenjen najboljem omladinskom pogonu države. Zapaženi rezultati nastavili su se i ove godine.

„Velika je čast i zadovoljstvo kad klub sa svojim igračima uspijeva napuniti seniorski pogon. Mislim da je velika prilika svima da se kroz Prvenstveno Hrvatske i regionalnu ligu afirmiraju, kako bi svaku sljedeću sezonu bili sve bolji i bolji“, istaknuo je Glavan.

Ekipu koja će u narednoj sezoni 2021./2022. igrati A1 Regionalnu ligu te natjecanja Kupa Republike Hrvatske te Prvenstva Hrvatske čine kapetan Marko Blažević, prvi vratar Mauro Ivan Čubranić, Roko Vuković, Luka Babić, Luka Tomić, Tin Brubnja, Niko Čubranić, Karlo Babić, Vladimir Sotošek, Noa Burburan, Fabio Crippa, Roko Jurišić, Noa Olić, Filip Jurić, Borna Duvnjak Starčević te Marko Kaluđerović. Stručni stožer predvodi glavni trener Igor Hinić, dok je pomoćni trener Boban Voštić.

VK Primorje prvu ekipu za novu sezonu predstavio je na terasi Astronomskog centra

VK Primorje EB prvu ekipu za novu sezonu predstavio je na terasi Astronomskog centra

Predstavljanju prve ekipe u novoj sezoni prisustvovali su i gradonačelnik Rijeke Marko Filipović, bivši gradonačelnik Vojko Obersnel, pročelnik Odjel za sport i tehničku kulturu Zdravko Ivanković, predsjednica Riječkog sportskog saveza Dorotea Pešić Bukovac, Suzana Badurina iz Upravnog odjela za kulturu, sport i tehničku kulturu PGŽ-a te predsjednik Zajednice sportova PGŽ-a Veljko Karabaić.

Gradonačelnik Marko Filipović zaželio je puno uspjeha vaterpolistima u novoj zoni te čestitao vodstvu kluba, trenerima i stručnom timu.

„Grad Rijeka je grad bogate sportske prošlosti, u koju su utakni uspjesi našeg vaterpolo kluba. Tu su mnogi velikani koji su obilježili vaterpolo u Rijeci, a na temeljima tih uspjeha i onoga što su oni postigli na ovoj momčadi je da se dokaže u sezoni koja je pred nama“, kazao je gradonačelnik Filipović, istaknuvši kako je Grad Rijeka uvijek pratio uspjehe vaterpolskog kluba u skladu sa svojim mogućnostima, a tako će to biti i ubuduće.”

Kalendar događanja

Predstava
 • 19.07. – 20.07.
 • (00:00)

Riječke ljetne noći: predstava „Leica format“ po romanu Daše Drndić

Hrvatska drama u suradnji sa studijem Gluma i mediji Akademije primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci...

Detaljnije

Koncert
 • 19.07.
 • (21:30)

The Frajle

The Frajle, koje će nastupiti u Rijeci u okviru Ljeta na Gradini, za sebe kažu kako pjevaju – srcem, što riječka publika uvijek prepozna i nagradi....

Detaljnije

Koncert
 • 21.07.
 • (20:30)

“30 let duše”, obljetnički koncert Karin Kuljanić i Mirjane Bobuš 

Povodom 30 godina glazbenog djelovanja, Karin Kuljanić, na Trsatskoj će gradini pozornicu dijeliti s Mirjanom Bobuš....

Detaljnije

Radionica
 • 23.07.
 • (18:00)

Ljetna priča iz Benčića: radionica „Poljoprivredna vježbenica #1“

Gdje zabiti prvu lopatu? Pitanje je to s kojim je počinjao svaki čovjek, a onda i civilizacija. Odgovor na to pitanje dat će nam vlasnica OPG-a Anino povrće, Ana Smokrović...

Detaljnije

Projekcija
 • 25.07.
 • (21:00)

Ljetna priča iz Benčića: inkluzivne projekcije ljetne večeri „Film svima“

GKR i Film svima ponovno udružuju snage i ovoga puta na veliko platno kina Benčić donose besplatne projekcije za sve nas...

Detaljnije

Koncert
 • 01.08.
 • (21:00)

Veliki open air koncert u Rijeci: dolaze Stoned Jesus i Dopelord!

Dobitna kombinacija zaraznih riffova i energičnog nastupa utjelovljuje omiljeni bend hrvatske publike, Stoned Jesus, koji dolazi na Podvežicu u četvrtak, 1.8. Povodom svoje jubilarne turneje kojom obilježavaju 15 godina postojanja, prid...

Detaljnije