Od ponedjeljka, 1. ožujka 2021. godine ponovno počinju edukativni programi Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja Rijeka u Guvernerovoj palači, dok će se edukativne radionice Muzejske zbirke Kastavštine i Memorijalnog centra Lipa pamti organizirati online.

Kako se navodi u najavi ponovnog početka radionica za najmlađe, ovaj Muzej, „donio je Odluku o privremenoj organizaciji rada prema mjerama propisanim u uvjetima proglašene epidemije bolesti COVID-19“.  S aktivnostima tako počinju Muzejski mali atelje – MuMA te Dramci iz Guvera, tematska Jutra u Muzeju, edukativne rođendanske proslave i tematske radionice.

Dopušteni broj sudionika na radionicama koje će se do daljnjeg održavati u Mramornoj dvorani Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja je 10 uz poštovanje svih mjera zaštite od širenja zaraze.

U Guvernerovoj palači ponovno će održavati i edukativne rođendanske proslave

U Guvernerovoj palači ponovno će održavati i edukativne rođendanske proslave

Više o održavanju edukativnih programa Pomorskog i povijesnog muzeja Hrvatskog primorja dostupno je na poveznici http://ppmhp.hr/dokumenti/cudotvornica/UPUTE_ZA_ODRZAVANJE_EDUKATIVNIH_PROGRAMA_COVID-19_2021.pdf

Sve novosti i obavijesti o održavanju edukativnih programa u Muzeju mogu se pratiti i na web i FB stranicama Muzeja.