Zašto više nema tobogana na moru? Više ga nema ni na Kantridi kod stadiona, ni s lijeve strane kod Bazena na kantridi (Villa nora), Bivio itd. Djeca su voljela te tobogane, stotine djece su ih koristile. Drugi gradovi, pa čak i Opatija na Tomaševcu ima tobogan za u more (samo su ga malo skratili), može li Rijeka ipak, ali malo niže vratiti tobogane koja djeca vole?
(makar od slj godine)

k-t / 03.09.2020.

Poštovani,
Grad Rijeka prvenstveno vodi brigu o sigurnosti svojih građana na svim javnim površinama, uključujući i plaže te se svakim novim projektom i svim aktivnostima ta sigurnost nastoji podići na još veću razinu.
S navedenih lokacija tobogani su uklonjeni proteklih godina, zbog toga što se tu intenzivno radilo na uređenju plaža, a posebice sunčališta, upravo zbog povećanja sigurnosti svih građana koji koriste te prostore.
U Odjelu gradske uprave za komunalni sustav ističu kako je, temeljem dosadašnjeg iskustva, procijenjeno da tobogani na javnim plažama otvorenog tipa bez nadzora djece od strane odraslih, predstavljaju određenu opasnost za kupače. To je razlog zbog kojega postavljanje novih tobogana nije u planu ovog Odjela.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja