Zašto GP-KRK kojemu su plaćeni milijuni kuna na sanaciji vodovodnih i kanalizacijskih cijevi i rekonstrukciju Krešimirove nije riješio nedostatke?
1. I dalje se voda zadržava na raskrižju Nikole Tesle i Krešimive, odnosno velike lokve vode uz rub kolnika se stvaraju zbog pogrešne nivelacije.
2. Na puno mjesta na pločniku gdje su i postavljeni slivnici, postoje udoline i stvaraju se velike lokve vode poslije kiša koje satima i danima se ne suše.
3.Slivnici na pločniku su ponegdje nekoliko mm ili cm iznad razine asfalta, umjesto obrnuto.
4.Rampe za invalide kraj prijelaza imaju preveliki nagib od zakonski dopuštenog.
5. Više slivnika na kolniku su previsoko postavljeni uz pogrešnu nivelaciju pa se stvaraju lokve uz rub kolnika 30cm nakon slivnika koje “okupaju” pješake kada vozila prolaze.

Kada će se ta 5 nedostatka riješiti?

Odgovor HC-a je da je to u nadležnosti grada, budući da su oni samo kolnik sufinancirali.

Namjerno se ne ide u sanaciju još 2020. kada sam slao i prijavljivao
https://www.mojarijeka.hr/reciglasno/lose-izvedeni-radovi-gp-a-krk-u-kresimirovoj-ulici/

Već se čeka godina dana ili više, pred kraj jamstvenog roka će se nešto malo “popraviti” i onda za par mjeseci kada se vidi da se ništa nije riješilo će se reći “isteklo je jamstveno razdoblje” i nikome ništa.

Plaćeni su jako jako masno i veliko, došlo je do velikih povećanja troškova radova, neki kažu jako sumnjivo a rezultat je gotovo lošije stanje nego prije ceste i pločnika a utrošeni su milijuni kuna.

donald-trump / 13.10.2021.

Odgovorite