Smeće koje djelatnici Emmezete ostavljaju kraj njihove preše smeća za vrijeme svake jače bure leti posvuda okolo.
Emmezeta tamo skladišti prazne vrećice i nakon svake bure je sve više i više smeća razasuto i do 50 m oko tog prostora, cijela zaobilaznica je sada prepuna folija, vrećica, na brojnima piše “Fliba” ili Emmezeta.
Emmezeta to ništa ne čisti, neadekvatno drži to smeće vani na buri.

Možete li naložiti Emmezeti da više ne drži svoje smeće (vrećice, folije, omote) vani na buri te da očiste sve šta je odletilo u radijusu većem i do 50m od tog prostora?

rastocine / 28.02.2023.

Poštovani,

temeljem Vaše dojave djelatnici Direkcije za komunalno redarstvo obišli su spomenutu lokaciju na adresi Osječka 67 A te pritom obavili i razgovor s odgovornom osobom tvrtke Emmezeta Rijeka. Komunalni redari odgovornu su osobu podsjetili na obvezu poštivanja komunalnog reda, s ciljem sprječavanja onečišćenja površina smećem, kao i na obvezu čišćenja površina u okruženju tog objekta. Između ostalog, komunalni redari razgovor će obaviti i s odgovornom osobom tvrtke Decathlon Rijeka, s obzirom da dio onečišćenja koje spominjete dolazi i od strane te tvrtke. Ujedno podsjećamo da komunalni nered izravno možete prijaviti dežurnom komunalnom redaru putem besplatnog broja telefona 0800 51 00 i to od 0-24, na broj 209 497 ili e-mail komunalno.dezurstvo@rijeka.hr, nakon čega će u najkraćem mogućem vremenu djelatnik obaviti izvid i poduzeti odgovarajuće mjere protiv odgovornih osoba.

S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja