Kao što smo svi mogli primjetiti poplave ne području gradske tržnice polako postaju obilježje grada. Očigledno se svakom godinom učestalost poplava povećava kao i razina mora prilikom istih.
Pa evo moje tužibabe/prijedloga. Propisno svi plaćamo parking Rijeka prometu na području Zagrebačke ulice, i naravno nitko se ne buni (dapače stanari plaćaju po x mjeseci unaprijed činjenica korektne cijene)niti na cijenu niti na kvalitetu usluge(svako malo pa te netko zatvori pa ne mozes mrdnut, padaju fasade zgrada po autima…) itd.
I onda dođe poplava, naravno u radno vrijeme “parkirališta” i za to vrijeme gospoda naplatničari uredno šetuckaju i slikaju svojim mobitelima poplavljene automobile do kojih se ne može doći. Pa gospodo draga ne bi li u najmanju ruku bilo korektno od Rijeka prometa da u takvim situacijama kontaktira sa prometnom policijom (iako većinu brojeva telefona parkiranih/pretplatničkih imaju u bazi) pa obavijesti ljude, znate frka je trebalo bi maknut auto dok vam ga nije uništilo? Pa smiješno(tuzno) je da “gradska firma” brine samo kako izbit novac nekom iz đepa umjesto da se takvim “malim” gestama izdignu i stvarno postanu servis građana….

Yamaha / 03.12.2012.

I da slavlje bude veće , oni koji i uspiju doći do auta i premjestiti ih van poplave budu kažnjavani od strane prometnog redarstva za pogrešno parkiranje!

Poštovani,

Zahvaljujemo na Vašoj korektnoj primjedbi koju ćemo svakako uključiti u aktivnosti na podizanju razine kvalitete naše usluge u budućnosti.
Područje „Tržnice“ je u posljednje vrijeme nažalost izrazito pogođeno učestalim poplavama izazvanim podizanjem mora za vrijeme kišnih razdoblja kako i sami navodite.
Slijedom zahtjeva Mjesnog odbora „Luka“, a upravo vezano za ovakve i slične probleme parkiranja stanara „Tržnice“ sa Rijeka prometom je dogovoreno da korisnici parkirališta osim područja „Tržnice“ mogu koristiti i parkiralište Delta ili Putnička obala pod istim uvjetima.
Za sve dodatne informacije i pojašnjenja, najljepše molimo korisnike da se obrate u Sektor parkirališta radnim danom vremenu od 8 do 15 sati na broj telefona 051320170 , elektronskom poštom na adresu parkiralista@rijekapromet.hr , fax. 051320140.

S poštovanjem,
Direktorica:
Spomenka Mičetić, dipl. oecc.

Odgovorite