Tunel ispod Gradske Ure, niti jedno rasvjetno svijetlo na podu i u tunelu ne radi već mjesecima.
Tunel kod trga SV barbare u polu mraku, rasvjeta izloga koja je poluispravna donekle osvjetljava, na vrhu ne radi godinu dana.
Na plaži Ploče, neki dan sam se išao šetati, od 20-ak stupova rasvjete, radi njih 5-6. Plaža i šetnica u mraku.
Bočna rasvjeta, umjesto stakla i žarulja, postavljeni limovi i trajno isključena.
Dizalo kraj kafića ne radi.
Zašto se rasvjeta ne održava?

donald-trump / 13.10.2021.

Poštovani,

u Trgovačkom društvu Energo d.d. zahvaljuju Vam na prijavi navedenih kvarova na javnoj rasvjeti. Dio lokacija koje ste naveli je u sustavu javne rasvjete Grada Rijeke, stoga će kvarovi biti otklonjeni u okviru redovnoga održavanja javne rasvjete.

Na šetnici ispod Bazena, rasvjeta na stupovima je u funkciji, jer je kvar otklonjen prije nekoliko dana. Bočna rasvjeta, prema plaži ne radi od sredine 2019. godine. Naime, na prijedlog koncesionara, Grad je donio odluku o isključenju rasvjete. Razlog su bile učestale devastacije, zbog kojih je navedena rasvjeta predstavljala opasnost za prolaznike. Kao što vjerojatno znate, prilično nisko je montirana, u blizini mora i vlage te je bila lako dostupna.

Podsjećamo da je prijave kvarova na instalaciji javne rasvjete moguće dojaviti direktno Energu putem e-maila javna.rasvjeta@energo.hr ili besplatnog telefona 0800 301 300 te putem on-line obrasca za prijavu kvara na mrežnim stranicama Energa.

S poštovanjem,
Gradska uprava.

Odgovorite