Poštovani,

Zanima me koliko je već sad kašnjenje radova u Adamićevoj i Krešimirovoj ulici te da li će biti realiziran rok izvedbe radova u Adamićevoj, kako je prvotno bilo rečeno, u 9. mjesecu ove godine?

Naime, stanje na gradilištu od prije neki dan sugerira da je kašnjenje već sad poprilično budući da se još nije završio niti dio od restorana Index do autobusnog kolodvora na Žabici, a ni garnitura za bušenje i utiskivanje cijevi nije premještena za bušenje sljedeće dionice (u jamu kod McDonald`s-a kako je bilo rečeno u najavi radova).

Hvala na odgovoru.

Stale / 13.05.2024.

Poštovani,
prema informacijama koje smo dobili u Komunalnom društvu Vodovod i kanalizacija d.o.o., prema dinamičkom planu, radovi u Krešimirovoj ulici završavali bi se u dvije faze i to prema funkcionalnim cjelinama. Dionica od „Indexa“ do pružnog prijelaza bit će dovršena početkom lipnja, a dionica od pružnog prijelaza do Kapucinske crkve početkom srpnja ove godine.
Bušeća garnitura krajem prošloga tjedna premještena je na novu lokaciju, a izvođač radove izvodi unutar ugovorenog roka.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite