Potreban je hitan popravak glavne ceste u ulici Drenovski put kod kućnog broja 79. Učestala kiša je opet ZNATNO oštetila cestu kao što se može vidjeti na slici u prilogu. Oštećenja su prethodno prijavljena, očito loše “zakrpana”, te je zbog loše sanacije potreban ponovni popravak.
Ulica je jako prometna zato što automobili moraju zaobići rupe u zavoju.
Molim da se ovaj put cesta propisno sanira kako ne bih trebao istu lokaciju prijavljivati po 4. put u zadnjih 2 mjeseca.
Potrebno hitno postupanje.

someone / 19.01.2023.

Poštovani,
Vaš upit proslijeđen je nadležnoj službi Trgovačkog društva Rijeka plus d.o.o. čiji su djelatnici odmah obišli ovu lokaciju te oštećenje na cesti privremeno sanirali hladnom masom. Čim to dopuste vremenske prilike, obavit će se trajna sanacija. Stoga Vas ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Dana 19.01.2023. poslao sam 4. put prijavu za opasnu rupu na cesti… “Potreban je hitan popravak glavne ceste u ulici Drenovski put kod kućnog broja 79. Učestala kiša je opet ZNATNO oštetila cestu kao što se može vidjeti na slici u prilogu. Oštećenja su prethodno prijavljena, očito loše “zakrpana”, te je zbog loše sanacije potreban ponovni popravak. Ulica je jako prometna zato što automobili moraju zaobići rupe u zavoju. Molim da se ovaj put cesta propisno sanira kako ne bih trebao istu lokaciju prijavljivati po 4. put u zadnjih 2 mjeseca. Potrebno hitno postupanje.”

Odgovor Grada… “Čim to dopuste vremenske prilike, obavit će se trajna sanacija. Stoga Vas ljubazno molimo za razumijevanje i strpljenje.”

Ovo je samo podsjetnik s obzirom da su u protekla dva tjedna vremenske prilike bile jako dobre za izvođenje građevinskih radova, no očito se ništa nije poduzelo. Fali volje i rada. Rupa je samo još veća, vidi sliku. Ako se nešto dogodi – netko pogine, jasno je u čijoj nadležnosti je popravak ove ceste i čija će to biti odgovornost.

Fotografija: https://www.mojarijeka.hr/wp-content/uploads/2023/02/IMG20230129134351.jpg

Hvala i pozdrav

Poštovani,
u Trgovačkom društvu Rijeka plus d.o.o. ističu kako cijene Vaše nastojanje da se oštećenje na cesti što prije trajno sanira. Kao što i sami znate, odmah po Vašoj prvotnoj dojavi obavljena je privremena sanacija te najavljena trajna. Iako je vrijeme bilo povoljno za izvođenje ovih radova, djelatnici nadležne gradske službe, nažalost, nisu ih stigli obaviti, prvenstveno zbog činjenice što takvih situacija ima i u drugim dijelovima grada te se rješavaju sukladno prioritetima i operativnom planu na svim prijavljenim lokacijama, uključujući i Drenovu.
Iz Rijeka plusa Vas i ovom prigodom ljubazno mole za strpljenje i razumijevanje, poručujući kako će nadležna gradska služba nastojati što prije riješiti ovaj problem.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Zahvaljujem na riješenom problemu, saniranoj rupi na cesti. Molim da se na istoj lokaciji iscrta srednja bijela traka.

Odgovorite