Poštovani,

vjerujem da nisam jedini, niti prvi koji ovo istiće…
Redovito se kod ulaza u skladište Pošte2 dešava da njihova vozila prelaze dvije trake i PUNU liniju.
Kako sam svaki dan na tom potezu najmanje 10 puta, sa potpunom odgovornošću tvrdim da dnevno vidim barem 2-3 takva nesmotrena prekršaja.
Ali, najgore je to, što ti prekršaji nisu tako bezazleni, jer puno se puta dogodi da samo pozorno praćenje prometa i sreća spriječe ono najgore. To je potez gdje su četiri vozne trake i gdje se vozi dosta “živo”.
Ovo se dešava i sa pješacima ali moja tužibaba je konkretno odnosi na vozače pošte jer direktno ugrožavaju i druge skupine vozila (motocikle…)
…pa eto, primjer, 27.10.2011.godine, kombi registracije
RI-654LT, prešao preko pune linije i naravno tri vozne trake…
Oko ovakvih prekršaja, već je bilo govora i intervencija Policije, i onda se to smiri mjesec dana pa opet sve po starom
Hvala!

dragan zupan / 29.10.2011.

Mislim da ti kombiji od pošte otraga imaju besplatni broj “kako vozim” i oznaku vozila, pa je i to dobra metoda da se takve vozače opomene.

Pogotovo jer sam već iz više izvora čuo priču da HP smanjuje broj zaposlenih te da se zbog toga svi djelatnici pošte boje i najmanjeg prigovora na njihov račun, da to ne bi poslužilo kao opravdanje za otkaz.

Ovo sto spominje DT mi se cini kao dobar nacin da se ovome stane na kraj. No ipak cu poslati upit u GU.

hvala uredniče!
…moram naglasiti, da nikako ne bi’ želio da vozač dobije otkaz jer je eto, meni on “naletio” ali je činjenica da većina njihovih vozača radi taj isti prekršaj koji će kad-tad koštati nekoga glave, tu mislim na ono najgore.
I to je jedan od razloga zašto nisam zvao njihovu službu već sam želio podjeliti ovo s vama ostalima u nadi da će netko od “svemogućih” pročitati i srediti stvar kako i treba biti.

Slažem se sa Zvončarom, to je trebalo prijaviti ili policiji ili pošti.

Poštovani,

Vaše smo pitanje proslijedili na očitovanje nadležnim osobama, a njihov odgovor ćemo objaviti čim ga primimo.

S poštovanjem,
Gradska uprava

A joj, kad nas ovako čujem, ispadne da smo mi svi ostali bezgrešnici, daj te ljudi, ne opravdavam prekršaje, ali ako je to najveća nepravilnost onda neka ih se kazni.

Odgovorite