Nedavno sam otkio ovaj portal i samo sam htio podijeliti jednu hvalibabu na srednju školu u Rijeci. Prošli utorak je bila norijada i budući da živim blizu ove škole (sada se zove sšer) znao sam da ne smijem izlaziti taj dan jer ću dobiti brašna po sebi. No, ove godine je bilo iznenađenje jer ta škola uopće nije prosula ni gram brašna, razgovarao sam sa jednim učenikom i rekao je da su ove godine dobili profesora iz fizike koji je valjda strog i svojim autoritetom je zabranio bilo kakvo prosipanje brašna oko škole. Ovo me ugodno iznenadilo, no, kasnije je u drugoj smjeni bila industrijska škola koja je nešto i prosula (djele zgradu valjda). Ne žalim se na ništa, već samo pohvaljujem tu školu i profesora i nadam se da će ostale škole slijediti primjer ove.
Inače je jako teško prolaziti centrom ili uz bilo koju školu zadnji dan, no ovo je jedna jako lijepa pojava, nadam se da će se ponoviti.

Toni / 23.05.2011.

Toni, dobro dosli na portal. Ovakve clanke mozete pisati u rubrici "Vase misljenje" pa ako Vam nije problem, dajte napisite to tamo, kako bi rubrika Tuzibaba ostala "cista" za upite. Hvala Vam.

Odgovorite