Jutros sam oko 12h prolazio oko raskrižja u Vukovarskoj, pa i kasnije oko 13h, ne znam je li netko iz RP-a, policije, bijele patrole ostavio, no kutija za reguliranje semafora je otvorena.
Moguće da je u trenutku pisanja već zatvorena, no malo je neodgovorno ostavljati te kutije otvorene. Nisam se približavao niti dirao no, možda netko drugi hoće ili je.
Nisam znao koga trebam kontaktirati, pa pišem ovdje.
Tužibaba ne treba odgovor službe već samo neka zatvore kutiju.

Toric / 19.05.2011.

Ne mogu vjerovati da ne znate koga obavijestiti. Da je to rekao bilo tko drugi, ali vi koji ste konstantno u komunikaciji s raznim sluzbama i zbog raznih pitanja? U svakom slucaju hvala na upozorenju, ljudi iz RP prate portal i vidjeti ce ovu prituzbu,

Prije par dana sam dobio mail RP-a da se u buduće obraćam MO za sve pritužbe i pitanja. Znam kome sam se trebao obratiti, no nisam ih htio ometati. Inače, imao sam i broj mobitela servisne službe no nakon par sati traženja saznao sam da sam izgubio zadnju znamenku 099352555X, pa sam ovdje rađe to prijavio .

Nema problema, jednostavno mi se cini da se ovakve stvari mogu brze rijesiti pozivom u MO ili direktno RP-u s kojima se od ranije u kontaktu.

Ne znam, vjerojatno sam im bio na crnoj listi pozivatelja jer mi i znaju broj, pa je bolje ovako napisati. Inače, kutija je trenutno zatvorena.

Odgovorite