Poštovani,
nakon mojih upita krajem 2019. kada oko 2 mjeseca isto nisu radili LED markeri u Osječkoj 20 (većinom nakon prve kiše ne rade tjednima dok se ne osuši sva vlaga ispod stakla).
Sada su opet pale kiše i opet ne radi, čak sam prošli put vidio radnike TA-DA (VEPEL) da su ih već jednom mijenjali od zadnjih kiša ovog mjeseca opet je sve krepalo.
Na svakom elementu su po 3 led diode sa svake strane, tako su neke LED diode pregorjele još prije par mjeseci a osim jednog elementa koji je malo “čišći” tj vidljiviji, LED diode se uočavaju tek kada se dođe pred raskrižje, tj metar ispred.
Užasno je prljavo ispod stakla, vide se kapljice vode ispod stakla, pretpostavljam da rade kakav otpor i da je vlaga ušla pa zato led markeri svjetle jako slabim intezitetom od trenutka kada se upali gradska rasvjeta i rade (sa slabijim intezitetom) samo još nekih pola sata-sat nakon što se ugasi rasvjeta.

Hoće li se to popraviti i u čijem trošku?

Ima li to još jamstvo, od kako su ugrađeni vrlo često su se kvarili, isto tako trebalo bi malo očistiti markere kod Osječke 67, cijeli tjedan rade ali sa alkoholom ili nečime malo oprati jer su puni zemlje i prašine.

gost-18 / 12.06.2020.

Poštovani,
prema informacijama Rijeka prometa d.d., LED markeri na pješačkom prijelazu u Osječkoj ulici predmet su reklamacije čije je rješavanje u tijeku. Radove je izvela tvrtka Vepel d.o.o. koja je prihvatila reklamaciju Rijeka prometa u jamstvenom roku te će u kratkom roku biti obavljen popravak, odnosno zamjena neispravne opreme i to o trošku isporučitelja.
U sklopu programa redovnog održavanja obavlja se i obilazak te po potrebi čišćenje LED markera na svim lokacijama na kojima su postavljeni diljem grada.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite

Kalendar događanja