Poštovani,
zanima me da li zbog situacije oko korona virusa se semafori ne održavaju jer ne radi crveno svjetlo na semaforu već neko vrijeme?
Osječka-Spar kao na slici.

A zašto kada skrećem iz smjera Rastočina desno mi se uvijek upali crveno na semaforu kod Plodina i onda čekam dugo bez opravdanog razloga crveno jer iako imaju tastere za stisnuti, pješacima dolazi zeleno iako nitko nije ništa stisnuo. Tamo pješaci jako rijetko prolaze i kada nije bila situacija oko korone, rijetko kada ima vozila iz Plodina ili tehničkog pregleda i bilo bi puno kraće crveno da se propusti samo 1-2 vozila iz Plodina (ili uopće ne bi bilo crvenog ako nema vozila od bočnih) bez pješaka kojih nema.
Prije ovaj semafor Plodina nije tako radio, može li se za glavni prometni pravac opet osposobiti tastere jer su toliko stišani da ne daju zvukove ni danju ni noću (odnosno jednako tiho rade i po noći i po danu) te ne vidim niti jedan pametni argument da na glavnom pravcu bude automatska najava pješacima kada to usporava vozače.

Već sam imao sličnu tužibabu na tastere gdje mi je rečeno da će se kvar otkloniti.

zoro5 / 30.03.2020.

4 dana od tužibabe a i dalje ne radi to svjetlo, glavno da se korištenje auto košare plaća svake godine a u nabavi je jasno navedeno
Održavanje svjetlosne prometne signalizacije korištenjem auto-košare tijekom 2020.godine
Pojedinačne predmetne usluge započinju odmah po pozivu, a završetak najkasnije u roku 4 sata (ČETIRI) od naloga ovlaštene osobe Naručitelja.

https://www.poslovni-sustavi.hr/download/6296/

SANDI doo
Hoće li se raskinuti ugovor jer se popravak nije izvršio u roku od 4 sata što je predmet ugovora već se sada čeka 4 dana?

Poštovani,

zbog pandemije koronavirusa, uvođenja posebnih propusnica i sl. rad kooperantskih službi u sustavu održavanja je prekinut ili usporen. To je slučaj i s autodizalicom za rad na visini. S obzirom da postoji nekoliko sličnih intervencija na prometnim svjetlima koje čekaju, služba održavanja semafora radi na organizaciji hitne zamjene.

Što se tiče tipkala na raskrižju kod Rastočina, čim to bude moguće, s obirom na trenutnu izvanrednu situaciju, ista će se podesiti da ne rade u režimu automatske najave.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite

Kalendar događanja