Već više od mjesec dana ne radi treptavo svijetlo na pješačkom ispred dječje bolnice Kantrida.
Do prije mjesec dana je radilo samo u jutarnjim satima a sada ne radi ni ujutro ni popodne.
Je li to iskopčano s nekim razlogom ili je riječ o kvaru?

Također, zašto već više od godinu dana ne rade podizni stupići kod Bazena Kantrida?
Jednom sam vidio nekog majstora da ih popravlja pred više od godinu dana i već sljedeći dan je taj isti stupić sam od sebe se polagano spuštao pa opet dizao.

To su valjda tako nekavlitetni stupići da je to nevjerojatno, ja se ne sjećam kada je više od par tjedana to radilo ispravno, a zadnjih godinu dana valjda nisu htjeli više bacati novac niz vjetar pa to non-stop ne radi.
Možete li promijeniti firmu koja to održava jer to nema smisla.

Sada su često parkirani auti na trgu, ispred samog ulaza u bazene.

donald-trump / 06.07.2020.

Poštovani,
zahvaljujemo Vam na upitu te Vas ovim putem obavještavamo da je izvršen postupak zamjene akumulatora te je treptač na pješačkom prijelazu kod KBC Kantrida ponovno vraćen u puni rad.

Kako bi se riješio problem rada i popravljanja podiznih stupića – pilomata kod Bazenskog kompleksa Kantrida, prema obalnoj šetnici uz plažu Ploče i na lokaciji BC Ina, stupići su zamijenjeni rampama te je preostala još jedna lokacija – Istok, što se također planira učiniti.
Do tada, a u cilju sprječavanja prolaza vozila, na toj poziciji postavljena je metalna ograda. Nažalost, neodgovorni vozači je pomiču kako bi neovlašteno ušli na trg. Sva dostavna vozila preusmjeravaju se na zapadni kolni ulaz na kojem je rampa.

S poštovanjem,
Gradska uprava

Odgovorite

Kalendar događanja

Skip to content