Na Škurinjskoj cesti izvođač radova je zaboravio staviti završni sloj asfalta da dovede cestu u ravninu sa šahtama…

Zanimljivo da je nadzor to dopustio, i nema oznaka da su radovi na cesti i da se vozi opreznije… Ipak su na tom dijelu radovi počeli prije skoro godinu dana, i završili prije 3 mjeseca… Ili pak nisu gotovi ???

I izvođač radova je ostavio dijelove paleta izvan ograde i ogradu nije vratio u prvotno stanje kod trgovačkog centa Pevex…

Lp od građanina…

Opet_Opet / 23.10.2023.

Poštovani,

Iz Upravnog odjela za komunalni sustav i promet obaviješteni smo da radove na dijelu Škurinjske ceste na izgradnji sustava odvodnje otpadnih voda u sklopu Aglomeracije Rijeka, izvodi Trgovačko društvo Godina. Na dijelu od Pevexa prema Tibljašima radovi nisu u potpunosti završeni. Položen je nosivi sloj asfalta, izvode se priključci kanalizacije na mrežu te će se po završetku tih radova obaviti i asfaltiranje gornjeg sloja ove prometnice. Prema navodima izvođača i investitora, odnosno Komunalnog društva Vodovod i kanalizacija, radovi bi trebali biti dovršeni do kraja ove godine a, ovisno o vremenskim prilikama, možda i ranije. Odložene dijelove ograde izvođač će ukloniti po završetku radova te dovesti javnu površinu u uredno stanje.

S poštovanjem, Gradska uprava.

Odgovorite