Na nogostupu u Zametskoj ulici ispred kućnog broja 60 i 62 (zapadnije od autobusne stanice ‘Zametska’ gdje dolaze autobusi koji idu u smjeru centra) nalaze se dvije rupe. Rupe su udaljene otprilike 6-7 m jedna od druge.

Trebaju se što brže sanirati zato što se često desi da netko upadne nogom u jednu od te dvije rupe i ozlijedi se, a iste se tamo nalaze već duže vrijeme.

Potrebno je, prepostavljam, samo malo cementa da se rupe popune te da se izravnaju u razini nogostupa.

(U prilogu se nalaze priložene fotografije rupa te screenshot sa Google Karta gdje se iste točno nalaze)

DancoKrnjevo / 08.11.2023.

Poštovani,

u Trgovačkom društvu Rijeka plus d.o.o., čije je služba nadležna za sanaciju ovakvih oštećenja na prometnicama i nogostupima, ističu da se ovi radovi odvijaju u sklopu redovnog održavanja. Dakle, sanacije se odvijaju prema dinamičkom planu i po prioritetnim lokacijama, odnosno prometnicama. Drugim riječima, s obzirom da ovakvih oštećenja ima na više lokacija po cijelom gradu, one će svakako biti sanirane, ali u ovom trenutku, nažalost, nije moguće navesti točno vrijeme kada će to biti odrađeno. Nadamo se razumijevanju, posebice u kontekstu činjenice da svako oštećenje zahtijeva i određeno vrijeme za sve potrebne radove koji pak u najvećoj mjeri ovise o raspoloživim ljudskim resursima.

S poštovanjem,

Gradska uprava.

Odgovorite