Prije nekog kratkog vremena, vjerojatno na zahtjev MO Potok, a na upit građana, određena tvrtka je obojala stepenice koje vode od Osječke i Prvomajske (one koje povezju MO ŠD i Potok). Posao je obavljen relativno “kvalitetno” no malo me začuđuje sljedeće,
Zašto je obojan grm uz stepenice?
Zašto je netko istresao kist po lijepoj klupici uz ogradu u parku po kojoj se sada više ne može sjesti?
Zašto na nekim djelovima izviruje ruzina?
Je li ovo umjetničko djelo, ili je grješka izvođača ili nešto treće?
Može li se kupica obojati u smeđe tj. crno?
Preko puta Osječke 20 (kod pečenjare Adria) postoje stepenice koje vode prema dolje, nisu bojane godinama pa bi i ovo moglo dobiti novi izgled.

Toric / 13.05.2011.

Poštovani,

kao što ste primijetili, 3 metra ograde uz stube koje vode od ulice Potok na spoj ulica Prvomajska i Osječka je popravljeno, a zatim je obojena I ograda. Bojenje, odnosno prskanje bojom klupe i zelenila vandalski je čin nepoznate osobe te je odmah dan nalog da se klupica oboji u standardnu boju.

Što se tiče nedostataka na koje upozoravate, obavijestit ćemo izvođača radova koji će cijelu ogradu još jednom prekontrolirati i ukoliko se pokaže da su radovi nekvalitetno izvedeni, oni će se ponovno izvesti o trošku izvođača. Također će se obići i stepenice i ograda koje se nalaze preko puta Osječke kod kućnog broja 20, a ukoliko se ukaže potrebnim, i oni će biti obojani.

Odgovorite

Kalendar događanja