Budući da relativno redovito posjećujem Bazene Kantrida i u njima boravim oko 40min, potreban mi je sat kako bi znao vrijeme.
Nedavno su bila neka događanja i morali smo svi biti u onom bazenu na napuhavanje.

Može li mi tko objasniti, unatoč tim predivnim bazenima, zašto se nije oprao taj “bijeli” balon.
On je doslovno smeđ, s crnim tragovima i rupama.
Sjećam se još tužibaba iz 5 i 6. mjeseca da se ljudi žale jer grad na zid ili negdje drugdje ne želi postaviti običan sat vrijednosti 20kn.

Da, gradska uprava je obećala da će se postaviti sat…
Dođete danas u stari balon bazen i naravno, od sata ni s.

Ako je to stvarno financijski problem staviti. Mogu osobno donijeti običan okrugli sat, relativno veliki, montirati ga uz jedan čavao.

Mi plivači moramo pitati spasioce koliko je sat te i oni sami govore da tu treba biti sat “ali glavonjama je to komplicirano”.
Ja molim glavonje da poštuju svoje riječi iz 6. mjeseca uz brojne tužibabe i postave običan sat.

Da, sve iz iste tužibabe je isto, što sam primjetio čitajući, garaže ista, ništa nije promijenjeno unatoć obećanjima, dosta tuševa kao i femova isto ne radi i ne popravljaju se, no nije bitno.

Sljedeća stvar koja me jako iznervirala prije tjedan ili dva, ( ne sjećam se točno) jest to da je sada “svaki dan” dostupan građanima bazen.
Tako ja dođem u petak, kada smo svi nagurani, onako nas 70-ak i više u 25m bazen.
To vam izgleda da je vas 7-8 u jednoj stazi veličine tri spojene kade.
Tako je svaki tjedan u što sam se naivno uvjerio.
E, ali to nije sve!
Tako prošli put, pojave se neki omladinci i njihov trener te u petak nas lijepo sve izbacuje iz mini bazena uz izgovor da oni tu imaju trening i da se mi mičemo.
Mi smo ljubazno izašli, neki su upitali gdje da idemo…
Naravno, ostali bazeni su bili zauzeti, a na svu sreću došao je spasioc, tom Đekiju rekao da ne tjera građane jer oni petkom imaju ovdje. On se s njime počeo svađati, to je nešto novo, a gdje mi…
Naravno, neki su mu prišli i rekli da ne može tako šetati građane drugi da se ispriča…
On je samo šutio i nije se ispričao.

Uglavnom, vratili smo se onda u tu “kadu” i nastavili svoje vježbe,, jer samo njih možeš raditi.
Sva sreća, petkom je voda toplija i žutija u “kadi”, možeš stajati u njoj i sve staze su pune umirovljenika, pa koliko god ti bio star, uvijek si najmlađi.

Zahvaljujem i prošloj tužibabi koja me podsjetila na probleme.

Drenovac / 03.11.2011.

Drenovac, iako bih ovu Tuzibabu trebao obrisati (procitajte pravila rubrike) ipak cu je samo zakljucati. Vi ako zelite, otvorite novu Tuzibabu, ovaj put kao i svi drugi korisnici, s fokursiranim pitanjem i suzdrzani uvreda na bilo ciji racun.

Nije moguće ostaviti poruku.