Poštovani,

7.10. sam ostavio tužibabu na koju nikad nisam dobio potpun odgovor, jer sam u tužibabi naveo više stvari, a odgovoreno mi je samo na jednu, uz tek spominjanje da nadležne službe će postupati.

27.11. sam se javio s istim upitom i do danas nisam dobio nikakav odgovor, odnosno pojašnjenje.

Zar je tako opasan gospodin koji je naredio asfaltiranje dijela zelenog trokuta koji direktno ugrožava promet na spoju ulica Pletenci i Ćićarijska, da nitko ne zna razlog tko je to napravio i da se do danas nije ništa poduzelo da se očito nelegalna stvar makne, jer je asfaltirana zelena površina, gdje se prije nije parkiralo upravo radi preglednosti?

Da podsjetim o čemu je riječ, ovako je izgledala prva tužibaba

Poštovani,
na spoju Ćićarijske ulice s Ulicom Pletenci nalazi se zeleni trokut, čiji je dio preko puta obližnjeg kafića asfaltiran, vjerojatno s ciljem da bi se dobilo koje parkirno mjesto viška za posjetitelje kafića. Međutim, time se spomenuto raskrižje učinilo vrlo nepreglednim i opasnim, zbog parkiranih vozila.
Isto tako znak STOP koji se nalazi na tom spoju je vrlo slabo uočljiv, budući da je obližnje drveće naraslo te ujedno molim da se napravi zahvat kako bi se dio grana odrezao budući da znatno zaklanja i rasvjetni stup na kojem je i stavljen znak STOP te je dio ulice znatno manje osvjetljen noću.

Molim POTPUN odgovor na sve što sam pitao, jer nije ni uklanjanje viška grana napravljeno tako da i dalje pokriva pokriva uličnu rasvjetu i predmetni znak, a što će tek biti kad sve zazeleni.

Fotografije

Priloženi dokumenti

Bet26 / 27.02.2020.

Poštovani,
neposredno nakon što smo ga zaprimili, Vaš smo upit proslijedili Komunalnom redarstvu čiji su djelatnici utvrdili da je na spoju Ćićarijske i ulice Pletenci asfaltiran dio neuređene zelene površine cca 2 četvorna metra. No, komunalni redari nisu uspjeli doći do informacija tko je to učinio, niti o tome saznanja ima Mjesni odbor Pehlin.
Kao što i sami znate, riječ je o površini u nagibu te se asfaltiranjem očito pokušalo spriječiti osipanje zemljanog materijala na prometnicu prilikom oborina.
U Rijeka prometu predlažu da stanovnici tog područja rješenje ove situacije potraže u Mjesnom odboru na način da se, dogovorom s nadležnim gradskim službama, asfaltira i ostatak “otoka” ili pak da se cijela površina vrati u prvobitno stanje.
Što se pak tiče nepropisnog parkiranja, o tome je obaviješteno Prometno redarstvo čiji će djelatnici, u sklopu svojih svakodnevnih aktivnosti, u predstojećem razdoblju obilaziti i navedene lokacije te sankcionirati nepropisno parkiranje.
S poštovanjem, Gradska uprava.

Poštovani, zbog parkiranja na spomenutoj lokaciji, potpuno je nepregledno raskrižje ulica Pletenci i Ćićarijska. To nije učinjeno da bi se spriječilo osipavanje materijala već da bi vlasnik ugostiteljskog objekta preko puta imao gdje smjestiti svoje goste, koji se uzgred rečeno parkiraju po cijelom parkiralištu, uzimajući ionako rietka slobodna parkirna mjesta u ulici

Odgovorite

Kalendar događanja