Nagradu publike Domino i ove je godine dizajnerski osmislio Studio Cuculić, a ovaj put to je skulptura krilate zmaj-ptice, odnosno drvene lutke – igračke klepetalice.

Proglašenje najbolje predstave Revije održano je u nedjelju, 10. studenoga, u atriju Hrvatskog kulturnog doma na Sušaku, nakon izvedbe predstave „Pinocchio“ Zagrebačkog kazališta lutaka. Također, tom je prilikom izvučena i sretna dobitnica paketa ulaznica Gradskog kazališta lutaka Rijeka Tanja Vujnović Kereš.

Ovogodišnja Revija lutkarskih kazališta u organizaciji Gradskog kazališta lutaka Rijeka okupila je 11 kazališnih ansambala iz Hrvatske, Slovenije, Finske, Njemačke, Bosne i Hercegovine te Srbije. U trajanju od 4. do 11. studenoga izvedeno je ukupno 27 predstava, održana je dječja lutkarska radionica i igraonica te su postavljene dvije izložbe – „90 godina UNIMA-e“ autora Livije Kroflin i Ivana Špoljareca te „Lutke osvajaju Hrvatsku 1920.“ autorice Antonije Bogner Šaban.

Predstave i programe ovogodišnje Revije pratilo je oko 5 500 gledatelja i sudionika, a ravnateljica Kazališta Lupi Alvir zahvalila je svim sudionicima, kao i sufinancijerima, sponzorima i medijskim pokroviteljima ovogodišnje Revije, odnosno svima onima koji su doprinijeli uspješnom odrastanju malih i velikih uz lutkarsku umjetnost.