S dva gola Fatića i jednim Tadejevića, svladali su ambicioznu momčad Jerka Leka kod koje se istaknuo dvostruki strijelac Dujmović. Dopredsjednik Orijenta Marinko Koljanin nije krio zadovoljstvo rezultatom, ali i ispunjenim tribinama na Krimeji.

“Nogomet nam se definitivno vratio i to nas jako veseli. U publici možete vidjeti i nogometne fanove, ali i obitelji s djecom koja trčkaraju okolo. Vlada jedna nadasve pozitivna atmosfera i nadamo se da će nam to potrajati jer nogomet bez publike nema smisla”, opisao je Koljanin odigranu utakmicu.

“Utakmica je bila dinamična, posebno u prvom djelu kad je palo svih pet golova. U drugom smo uspjeli sačuvati prednost i eto nas na vrhu. Rano je još za veselje, prvenstvo je tek počelo, ali ovakav početak pokazuje rezultat odličnog rada pomlađene momčadi pod vodstvom sjajnog trenera Flege u kojeg imamo puno povjerenje”, rekao je Koljanin.

“Kristijan Fućak jučer nije zabio, ali pri izlasku je zaslužio ovacije cijelog stadiona. Govorio sam i prije, a sada se to definitivno vidi, Fućak je igrač koji po kvaliteti spada u prvu ligu. Naravno, treba istaknuti srčanost i borbenost cijelog kolektiva, i uopće,kažem,taj jedan optimizam,pozitivno ozračje koje vlada na Krimeji”, ispričao je Koljanin.

Na pitanje možemo li se nadati dogodine možda i gradskom derbiju u Prvoj ligi Koljanin odgovara: “Ha, ha, daleko je to još, ali učinit ćemo sve da zadržimo ovaj pobjednički duh. U svakom slučaju hvala na željama, naravno da bi to bilo sjajno”, zaključio je Koljanin. Poslušajte razgovor!