More

Dok se menadžerske plaće kreću od 30 do 80 tisuća kuna, prosječni konobar ili kuhar s 20 godina staža radi za crkavicu od 4 tisuće kuna, a sobarice i čistačice za još manje.

Pitamo ministra Bajsa i poslodavce koliko brinu o ljudima koji su ključ uspjeha u turizmu, rekao je Bulić te najavio anketu među radnicima da li su spremni na štrajk upozorenja ili javni prosvjed u špici sezone.

Opširnije Olga Mandić


“Niske plaće radnika u turizmu”, pripremila Olga Mandić (1’52”)

Izvor: Radio Rijeka

Koristimo kolačiće kako bismo poboljšali vaše korisničko iskustvo prilikom pregledavanja naših mrežnih stranica. Ovo prihvaćate korištenjem kolačića i daljnjim pregledavanjem stranice. Detaljne informacije o korištenju kolačića na ovoj stranici dostupne su klikom na više informacija.

Prihvati i zatvori