Ljetna škola pisanja ove godine nudi šest različitih radionica: Kratka priča, Proza, Poezija, Raspisivanje, S one strane pisanja i po prvi puta u ljetnoj školi radionica Na granici napisanog i nacrtanog/eksperimentalne kratke književne forme.

Na sedmodnevnim intenzivnim radionicama pisanja živi se i piše književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditelja radionica te večernje programe, književne tribine i razgovore s poznatim imenima književne i umjetničke scene.

Ljetna skola pisanja 2021

CeKaPe, Centar za kreativno pisanje iz Zagreba, od 22.8. do 29.8.2021. u Dvorcu Stara Sušica, organizira jedanaestu Ljetnu školu pisanja 2021.

Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima. Uz svakodnevni, cjelodnevni rad na tekstu, organiziramo i književne tribine, razgovore s gostima, književni kviz, zajednička druženja i završnu, javnu produkciju na kojoj svi polaznici čitaju tekstove napisane u ljetnoj školi i koja je otvorena za javnost.

Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene: Olja Savičević Ivančević, Tomica Šćavina, Ivana Bodrožić, Nikola Tutek, Enver Krivac i Davor Mandić.

Više informacija na našoj web stranici CeKaPe.