U osami dvorca na rubu stoljetne šume ovo proljeće, u travnju, živjet će se i pisati književnost, uz mentorstvo poznatih pisaca, voditeljica i voditelja radionica.

Radionice kreativnog pisanja namijenjene su svima; kako onima koji tek otkrivaju svijet kreativnog pisanja, tako i onima koji su u njega već zakoračili. Radionice se održavaju u jutarnjim i poslijepodnevnim satima, a slobodno je vrijeme rezervirano za pisanje i rad na tekstovima.

“Uz cjelodnevni rad na tekstu, pisat ćemo i razgovarati o napisanom, a u večernjim satima družimo se u dvorcu! Vikend pisanja u dvorcu nudi dvije radionice – suvremenu poeziju i kratku priču”, navode iz zagrebačkog CeKaPea.

Voditelji radionica vodeća su imena hrvatske književne scene

Olja Savičević Ivančević, sjajna pjesnikinja i prozna spisateljica vodi radionicu suvremene poezije, a Miroslav Mićanović, poznati hrvatski pisac i pjesnik, dugogodišnji voditelj CeKaPeovih radionica u Zagrebu, vodi radionicu kratke priče.

CeKaPeove škole pisanja u dvorcu Stara Sušica jedinstveni su književni programi na kojima polaznice i polaznici imaju priliku usvojiti teorijska znanja o kreativnom pisanju, raditi na vlastitim književnim tekstovima, ali i steći poznanstva i prijateljstva koja traju i nakon završetka ovih jedinstvenih književnih avantura.

Puna cijena, koja uključuje smještaj, puni pansion i kotizaciju za radionice je 1900 kn.

Sve o radionicama i prijavama dostupno je na CeKaPeovoj web stranici https://cekape.com/vikend-radionice/