Centar za kreativno pisanje (CEKAPE) poziva sve one kojima je književnost i pisanje ljubav, strast i potreba da napišu svoju priču, s cekapeovcima podijele svoje ideje, a oni će im pomoći da od njih naprave najbolju kratku priču, pjesmu, roman, dramski tekst, scenarij, književnu kritiku.

Vjerujući da je pisanje vještina koja se može i mora naučiti, Centar za kreativno pisanje svima koji pišu ili tek počinju s pisanjem nudi mogućnost da u grupama do deset polaznika, idealnim za interakciju i rad na vlastitom tekstu, uče od najboljih: Davora Mandića i Nikole Tuteka na radionici kratke priče, Envera Krivca na radionici proze i Željke Horvat Čeč na radionici poezije.

Kako je književnost i pisanje povezano i s ostalim umjetnostima, od ove godine s ‘cekpeovcima’ je i Stephany Stefan na radionici fotografije.

Centar za kreativno pisanje uskoro kreće i s novim radionicama: copywriting, scenarij i književna kritika.

“U kreativnoj i poticajnoj atmosferi pronaći ćete sve one koji poput vas traže nekoga kome će pročitati svoje tekstove i podijeliti sve lijepe, ali i teške trenutke stvaranja”, navodi se u pozivu CEKAPE-a.

Radionice se održavaju u ciklusima, u trajanju od deset tjedana, jednom tjedno po tri školska sata, u poslijepodnevnim i večernjim satima. Više informacija o radionicama možete doznati putem e-maila: cekapecentar@gmail.com i info@cekape.com, a o Centru za kreativno pisanje u Rijeci i Zagrebu na poveznici: www.cekape.com