Grad Rijeka, Odjel gradske uprave za poduzetništvo, tradicionalno provodi projekt “Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva” putem povezivanja stručnih znanja i talenata učenika Škole za primijenjenu umjetnost u Rijeci (ŠPUR) koji su pod vodstvom svojih mentora te praktičnih iskustava i potreba poduzetnika, korisnika poslovnih prostora s izlozima u užem centru grada.

Koji je cilj projekta?

Cilj ovog projekta je omogućiti mladim učenicima završnih razreda ŠPUR-a da svoja praktična znanja, nadograđujući ih sugestijama iskusnih poduzetnika, prezentiraju građanima Rijeke dajući time značajan doprinos uređenju i unaprjeđenju izgleda užeg gradskog središta.

Zašto je projekt važan?

Putem ovog projekta Grad Rijeka teži uspostavljanju trajne suradnje kroz koju bi se obilježavala sva značajnija gradska zbivanja, a pod pokroviteljstvom Grada Rijeke.

Što se uređuje?

I ove godine u sklopu projekta se uređuju izlozi užeg centra Rijeke povodom Adventa te proslave Božića i novogodišnjih blagdana. Grad Rijeka, OGU za poduzetništvo osigurava sredstva za nabavku materijala za uređenje izloga

Tko može podnijeti prijavu i na koji način?

Svi poduzetnici, korisnici poslovnih prostora koji posjeduju izloge u užem centru grada – područje Korza i ulice koje su neposredno vezane na Korzo, a koji su voljni sudjelovati u ovakvoj suradnji, mogu podnijeti i dostaviti svoje prijave na adresu Grad Rijeka, OGU za poduzetništvo, Trg sv. Barbare 2/I ili na e-mail: vesna.martic@rijeka.hr  najkasnije do 10. studenoga 2021. godine.

Više o Javnom pozivu poduzetnicima za sudjelovanje u projektu “Kreativni izlozi – sinergija talenta i iskustva” dostupno je na portalu Grada Rijeke.

Kalendar događanja