Otvoranje Ljeta na Gradini u Nugentovom parku krasit će plamenovi tisuću svijeća koje će se i ove godine postaviti u suradnji s PC Grupom, a u programu otvaranja plesna udruga Ri Dance izvest će performans “Ja u meni!”. Iako ovo neće biti klasična predstava, izvođači će kroz performans ispričati priču o svakome od nas. Potaknuti situacijom koja je zadesila cijeli svijet i koja je ostavila trag svuda oko nas, plesači će se na nju osvrnuti na sebi svojstven način – kroz ples i pokret.

Dugogodišnji posjetitelji konceptualne manifestacije Gradina Dance Art znaju da performansi plesne skupine Ri Dance nadilaze sva očekivanja, prezentirajući izvanredne umjetničke forme. Kreativni produkcijski elementi ukomponirani u jedinstvenu priču ispripovijedanu na 5 lokacija, uvest će posjetitelje u nesvakidašnji svijet mašte. Plesači i plesačice ove osebujne plesne skupine još će jednom pokazati kako ples progovara svojim vlastitim jezikom, dok njihova kreativnost, inovativnost u pristupu i profesionalnost u izvedbi zaista ne poznaju granice.

Program počinje 19.7. u 21.30, a ulaz se za posjetitelje otvara se u 21.15.

Poštivanje epidemiološkim mjera, kupnja ulaznica

Kako bi se programi održali uz poštivanje propisanih epidemioloških mjera, pratit će se preporuke Stožera civilne zaštite, a kapacitet gledališta bit će znatno smanjen.

Ulaznice se mogu kupiti u Vintage baru na Gradini, u trgovinama Dallas music shopa te putem sustava Mojekarte.hr.

Kada?

19.07.2020.
21:30

Skip to content