Osmo izdanje Impulse Festivala koncepcijski se nastavlja na uspješnicu prethodnih izdanja kojima je osnovni cilj promocija urbane kulture, posebno njenog glazbenog segmenta. Manifestacije koje će se odvijati tijekom trajanja festivala kroz različite medije i događaje (koncerti, filmovi, sajam, tribine, radionice) bave se glazbom koja je okosnica i poveznica festivala. Dodatna vrijednost festivala jest činjenica da su studentice i studenti dio organizacijskog tima čime stječu neprocjenjivo praktično iskustvo uz rad s profesionalcima na terenu.

Kao i ranijih godina, program će povezati nekoliko klupskih prostora na više gradskih lokacija, a u duhu toga je i slogan “Music is everywhere“, koji na jednostavan način komunicira i zaokružuje programsku shemu festivala.

Svi programi su organizirani uz poštivanje preporuka i mjera Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje u skladu s navedenim odlukama.

Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni antigen test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci osim za programe na otvorenom kao i promociji, glazbenom osvrtu te na tribini.

Online prijavnicom moguće je rezervirati ulaznice za sva događanja ovogodišnjeg Impulse Festivala.

Program

srijeda, 6. 10. 2021. 

gošća: Andrijana Mirna Marin – redateljica, voditeljica: Anja Matić

četvrtak, 7. 10. 2021.

gosti: Jan Kinčl (Zagreb), Nenad Barić (Zagreb), voditelj: Vojko Mecena

petak, 8. 10. 2021.

subota, 9. 10. 2021.

voditelj: Mirko Trkulja

nedjelja, 10. 10. 2021.

gosti: Sara Huskić – redateljica, Japanski Premijeri – band + Japanski premijeri dj set @ Dnevni boravak, 20.45h (ulaz slobodan)

ponedjeljak, 11. 10. 2021.

gosti: Mate Škugor – autor, Krešimir Blažević – izdavač, voditelj: Luka Benčić + Žedno uho dj set @ Dnevni boravak, 20.45h (ulaz slobodan)  

utorak, 12. 10. 2021.

gosti: Berislav Marszalek – direktor Entrio.hr, Ilko Čulić – glavni urednik Radio 808, Zagreb, Ana Antonova – DJ-ica, moderator Stjepan Gillich

Impulse Festival 2021. organiziraju Distune promotion i Studentski kulturni centar Rijeka, a financijski je podržan od strane Grada Rijeke – Odjel za kulturu, Ministarstva kulture RH i Sveučilišta u Rijeci.

Impulse festival pratite na Facebooku i Instagramu.

Kada?

06.10.2021. – 12.10.2021.
20:00