Hrvatski kulturni dom na Sušaku ugostit će stand-up komičarku Marinu Orsag i njezin show “Šarena ovca u obitelji” koji uključuje razne zanimljivosti i smijeh iz obiteljskog života, kao i iz života LGBTIQ osoba u Hrvatskoj.

Ovaj edukativan show o odrastanju u sve samo ne klasičnoj obitelji već nekoliko godina puni dvorane diljem Hrvatske, ali i regije.

Nakon puno nastupa u sklopu tematskih večeri “Hepi femili” i “Laugh out proud” Marina Orsag skupila je toliko teksta na tu temu da više ne stane u program sa 4 komičara/ki pa je odlučila ne smetati više kolegama/icama i napraviti jedan dugometražni show na te dvije teme.

Nepresušni izvor energije i vječni Petar Pan, Marina Orsag osvojila je i razne svjetske i regionalne nagrade poput Top 10 komičara svijeta by Jokenation 2015, Najbolji ženski adria stand up komičar 2013, Prvu nagradu publike na LENT festivalu 2014, Titulu Europskog heroja humora 2018.

Ulaznice

Ulaznice po cijeni od 50 kn u pretprodaji su dostupne su na portalu mojekarte.hr, a na dan predstave po cijeni od 60 kn na blagajni HKD-a.

Broj mjesta strogo je ograničen trenutnim epidemiološkim mjerama, te su razmak i maske također obavezne kako bi se svi smijali sigurno.

Kada?

12.11.2020.
20:30