Druženje, Art Bazaar, grafiti, kino na otvorenom, izložbe postavljene u kontejnerima u kompleksu Rikard Benčić te glazbena poslastica Nullsleep u klubu Život...

Između objekta T i objekta H u kompleksu Rikard Benčić svakodnevno se za vrijeme festivala Republika, nakon radionica i predavanja, mnoštvo moglo opustiti i razgledati štandove šarenog nakita i ukusne hrane na Art Bazaaru, izložbe postavljene u kontejnerima, napraviti si fake tatoo.

Atmosferu između predavanja, tribina, radionica i diskusija pogledajte u sljedećem prilogu.Petak je za Republiku završio u klubovima Tunel i Život. U Tunelu je večer započela futurističkim nastupom australijskih Ethno Tekh koji se bazira na motion capture tehnologiji i vizualima koji reagiraju na zvuk, a kasnije su za DJ pultom majstorirali novosadki Lag i domaći Mateo Klaić, Bakka i Gars. U klubu Život nastupio je Nullsleep, pionir osmobitne muzike koji za svoje nastupe koristi konzole za video igrice, a na njega su se nasdovezali Nedim K i DJ Storno.

Razgovarali smo sa Nullsleepom, a interview možete pogledati u nastavku.