Riba, Sardina, Srdela

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel pridružit
će se građanima na Gastrofešti u 11 sati.

Gastrofešta počinje podjelom friganih ribica,
a u 11 sati na rasporedu je podjela bakalara, kanape sendviča, vina i
fritula.

Građanima će biti podijeljeno 4000 porcija
friganih ribica, 3000 porcija bakalara na gulaš, 3000 ribljih
kanape sendviča, 3000 čaša zlatne vrbničke žlahtine te 100
kilograma fritula.

U Gastrofešti sudjeluju: Grand hotel
Bonavia, Jadran hoteli d.d, restoran Municipium, restoran Zlatna školjka,
restoran Gric&Guc, konoba Blato 1902, konoba Bodega, restoran Gardens,
konoba Tarsa, Karolina catering i Cukerin d.o.o.

Sponzori
Gastrofešte su Plodine d.d. Rijeka, Brodokomerc nova d.o.o. Rijeka, PZ Vrbnik i
Hotel Malin – Malinska.