Voditeljica radionice je Izabela Peculić, prof. likovne kulture, koja je za svoju drugu radionicu osmislila  veselu igru kolažom i izradu zanimljivih slagalica.

S obzirom na ograničeni broj sudionika (maksimalno 12 osoba) potrebna je obavezna najava na hdlur@ri.t-com.hr

Izabela Peculić Stančić , samostalna umjetnica, diplomirala je na Pedagoškom fakultetu u Rijeci  1992., na Odjelu likovne kulture s izbornim kolegijem grafike. Članica je Hrvatskog društva likovnih umjetnika Rijeka od 2001. i HZSU-a od 2011., sa statusom samostalne umjetnice. Voditeljica je likovne radionice W-atelijer pri Udruzi Art&Fun.  Aktivno sudjeluje u afirmaciji likovne kulture kao slobodne aktivnosti  u suradnji sa galerijama i muzejima u svrhu posjeta i izvođenja umjetničko likovnih radionica.

Hrvatsko društvo likovnih umjetnika Rijeka u mjesecu srpnju organizira program likovnih radionica za djecu osnovne i srednje škole. Voditelji su članovi HDLU Rijeka, profesionalni likovni umjetnici koji imaju iskustva u edukaciji.  Likovne radionice se održavaju  od četvrtka do subote u Galeriji Juraj Klović (na placi) Verdijeva 19 b, Rijeka. Programi su besplatni.