Delta

Za vrijeme trajanja javne rasprave, za sve zainteresirane osobe osiguran je javni uvid u izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja središnjeg gradskog parka Delta u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, izložbena sala u prizemlju zgrade, svaki dan, osim subote i ne­djelje, od 9,00 do 16,00 sati.

Za vrijeme trajanja javne rasprave organizira se javno izlaganje
za građanstvo i udruge građana s obrazloženjem Prijedloga Detaljnog
plana uređenja središnjeg gradskog parka Delta, koje će se održati u Mjesnom odboru Centar Sušak, Šetalište Andrije Kačića Miošića 8a/1, dana 18. svibnja 2011. godine u 18,00 sati.

Stručna rasprava s predstavnicima upravnih tijela Županije i Grada te pravnih osoba s javnim ovla­stima bit će upriličena 18. svibnja 2011. godine u  u 10,00 sati u zgradi Grada Rijeke, Titov trg 3, u izložbenoj sali u prizemlju. 
 
Odjel će, po potrebi, pružati dodatno tumačenje
izloženog Prijedloga Detaljnog plana uređenja središnjeg gradskog parka
Delta unutar uredovnog vremena: utorkom od 12,00 do 16,00 sati i
četvrtkom od 8,00 do 11,00 sati.
Primjedbe i prijedlozi na Prijedlog Detaljnog plana uređenja središnjeg gradskog parka Delta mogu se za vrijeme trajanja javne rasprave:

  • upisati u Knjigu primjedbi i prijedloga, koja se nalazi uz izloženi Prijedlog Detaljnog plana uređenja središnjeg gradskog parka Delta. 
  • u pismenom obliku, putem urudžbenog zapisnika,
    predati Odjelu gradske uprave za razvoj, urba­nizam, ekologiju i
    gospodarenje zemljištem Grada Rijeke, Titov trg broj 3, prizemlje –
    šalter 1.
  • dati usmeno u zapisnik za vrijeme javnog izlaganja.

Prijedlozi i primjedbe koji nisu čitko napisani i potpisani imenom i prezimenom uz adresu podnositelja, neće se uzeti u obzir u pripremi izvješća o javnoj raspravi. – Zakon o prostornom uređenju i gradnji, članak 91. (Narodne novine broj 76/07 i 38/09).

Izvor: Grad Rijeka

Kalendar događanja