Zbog velikog interesa publike za koncertom Urbana &4, Ante Gela i gudačkog orkestra, mjesta na koncertu 52. stavak bit će stajaća, uz poštivanje svih aktualnih mjera za suzbijanje zaraze COVIDOM-19.

Ograničeni broj sjedećih mjesta bit će dostupan osobama s invaliditetom i starijim osobama, a za publiku je osigurano i 70 barskih stolova na prostoru ispred pozornice kraj Exporta na riječkoj Delti.

Podsjećamo, koncert se održava u subotu, 19. rujna u 20.30 sati, u sklopu programa Rijeke 2020 – Europske prijestolnice kulture.

Na koncertu pod nazivom 52. stavak bit će izvedene neke od najpoznatijih pjesama Urbanove karijere, ali u nešto drugačijoj izvedbi i s potpuno novim aranžmanima, koje je za ovu priliku osmislio iznimni gitarist, skladatelj i aranžer Ante Gelo.

Velik interes publike i želja organizatora da koncert vidi maksimalni dozvoljeni broj ljudi u publici, uvjetovala je preinaku koncerta izvorno osmišljenog s većinom sjedećim mjestima, u stajaći koncert uz poštivanje propisane distance.

Ulaznice za koncert 52. stavak mogu se nabaviti u sustavu Entrio, po cijeni od 130 kuna u pretprodaji odnosno po 150 kuna na dan koncerta.