Ljeto u Starom gradu 2011

Vijeće Mjesnog odbora „Školjić“ u suradnji s Odjelom gradske uprave za kulturu Grada Rijeke, Liburnija filmom – Rijeka i Turističkom zajednicom grada Rijeke već šestu godinu za redom organizira tijekom kolovoza kulturno-zabavnu manifestaciju pod nazivom „Ljeto u Starom gradu – volim Školjić“.

 Osim realizacije kulturnih i zabavnih programa, cilj ove manifestacije je  i skretanje pozornosti na ambijentalnu vrijednost i potencijale prostora u kojem boravimo i radimo, a koju nekad ni sami dovoljno ne prepoznajemo, a kamo li dostatno valoriziramo.

Tako su i ove godine na Pavlinskom trgu  uz filmske i glazbene, uključeni i dječji programi gdje nastojimo da u djeci kroz likovni izričaj, pjesmu i ples stvorimo emotivni odnos prema svojem gradu i starogradskim trgovima.

Programi su od početka dobro prihvaćeni i svake godine na manifestaciji je prisutno oko 1000 što posjetitelja što sudionika, a za što vjerujemo da će biti i ove godine. Prva dva programa započinju u 21.00 sat, a posljednji – dječji dan u 17.00 sati.

Ulaz na sve programe je slobodan.