Ljeto u Starom gradu 2018.

Manifestaciju “Ljeto u Starom gradu 2018.” koja se održava već trinaest godina, otvara 9. kolovoza 2018. u 21 sat jazz koncert Denis Razz Adjustable Group.

16. kolovoza 2018. od 21 sat publika će moći uživati u poznatim jazz standardima u izvedbi također vrsnih glazbenika skupine “D.R. Sonic Dialogues.”

23. kolovoza 2018. s početkom u 21 sat na programu su projekcije izabranih kratkometražnih, eksperimentalnih, dokumentarnih i animiranih filmova s međunarodnog festivala “KRAF”, a u suradnji s KVK “Liburnija film Rijeka”.

“Ljeto u Starom gradu” tradicionalno se zatvara dječjim programom. Ove godine to će biti 31. kolovoza kad od 17 sati nastupaju dječji zborovi “Morčići” i “Mali Riječani”, uz prigodnu nagradnu likovnu radionicu “Volim Stari grad i Školjić”.

Na sve programe ulaz je slobodan, a likovna radionica otvorena je za sve zainteresirane mališane predškolskog i osnovnoškolskog uzrasta, uz osiguran materijal za radionicu.
Program se organizira uz financijsku i tehničku potporu Grada Rijeke i medijsku podršku Turističke zajednice grada Rijeke.

(RB)