Zamet svladao Goricu / Foto: RK Zamet
Foto: RK Zamet

Već u prvim minutama utakmice Zamet kreće vrlo odlučno i nakon tri uzastopna pogotka, od kojih dva daje Glavaš i jedan Jeličić, na semaforu stoji rezultat 4:2. Iako se u prvom poluvremenu na mahove igralo gol za gol, i iako je čak pet puta došlo do izjednačenja, na kraju poluvremena rezultat je bio 15:13 u korist Zameta. Takav rezultat Zamećani su osigurali s nekoliko dobrih akcija, kao što je bila ona od 13. minute, kada se mreža zatresla čak pet puta zaredom (Njegovan, Lučin, Načinović, Glavaš i Jeličić).

Drugo poluvrijeme započelo je vrlo dinamično, Gorica se pokazala kao zahtjevan protivnik, no Zamet tijekom cijele utakmice uspijeva zadržati vodstvo. Drugi dio poluvremena obilježava dinamična igra, a Gorica je pri kraju utakmice Zametu za petama, te u 47. minuti uspijeva izjednačiti na 23:23. Koliko je posljednji dio utakmice bio neizvjestan i zahtjevan, dovoljno govori činjenica da se u 60. minutu ušlo s jednim golom razlike, no Zamet je izborio pobjedu, pa utakmica završava rezultatom 31:29.

Kod Zameta su se istaknuli Veron Načinović sa šest pogodaka, Tin Lučin sa sedam i Filip Glavaš s osam pogodaka te Fran Lučin s 12 obrana. Kod Gorice su se istaknuli Luka Lovre Klarica s pet pogodaka i Davor Ćavar s 10 pogodaka, dok je golman Tomislav Sladoljev imao 10 obrana.

U četvrtom kolu Lige za ostanak Zamet dočekuje Rudan iz Labina, a utakmica će se igrati u nedjelju 7. travnja.

Izvor: Radio Rijeka

Kalendar događanja