Drugo more poziva umjetnike, DIY entuzijaste i izumitelje na sudjelovanje u četvrtom Sajmu neobičnih naprava – 3N, koji će se u okviru programa Žiroskop održati u velikoj dvorani riječke Filodrammatice, u popodnevnim satima 4. i 5. rujna 2020. godine.

Pozivaju se izlagači iz cijele Europe i Hrvatske da predstave vlastite izume, instalacije i uradi-sam uređaje. Poziv je otvoren umjetnicama, izumiteljima, kolektivima, organizacijama, hakerima i svima koji djeluju na području uradi-sam inovacija.

Sajam 3N / Foto Tanja Kanazir

Sajam 3N / Foto Tanja Kanazir

Troškove putovanja, smještaja i honorara pokriva Drugo more.
 
Rok za prijavu je 15. kolovoza. Sve prijave će biti pregledane do 20. kolovoza, a izabrani izlagači bit će obaviješteni putem email-a.
 
Prijave se šalju na e-mail adresu 3Nfair@gmail.com, a moraju sadržavati opis rada (do 150 riječi), fotografiju i/ili video snimak rada.

Sajam 3N / Foto Tanja Kanazir

Sajam 3N / Foto Tanja Kanazir

S ciljem promicanja uradi-sam kulture, Sajam 3N djeluje kao katalizator novih pristupa u upotrebi tehnologije za invencije u području umjetnosti, mehanike, elektronike i programiranja. Događaj je to koji na jednom mjestu okuplja neobične naprave i koji kroz interaktivne instalacije i audio-vizualne izvedbe nastoji potaknuti drugačiji pogled na suvremenu tehnologiju.

Više o prošlim izdanjima Sajma 3N doznajte na ovoj poveznici.