Boravak kod kuće proteklih tjedana mnogima je dao prostora za neke nove ideje i projekte, a kreativi su se, kako navode iz Dallas Recordsa, prepustili i riječki Turisti koji su u sklopu Dallasovih #karantenasessions predstavili “kućne verzije” pjesama ‘Samo ljubav’ i ‘Nepobjedivi’. Nedugo zatim stigao je i novi singl ‘Ovi su dani takvi’, svojevrsna posveta ovoj izvanrednoj situaciji koja je cijeli svijet pretvorila u jednu veliku karantenu.

Tako je dnevni boravak Turista postao glavni prostor stvaranja iz kojeg nam, ovaj put ‘turistički’ dvojac Iva Močibob i Vlado Simcich Vava, donose svoju verziju ljubavne pjesme Cyndi Lauper ‘Time After Time’. Objavljena davne 1983. kao drugi singl s njezinog debut albuma “She’s So Unusual”, pjesma je postigla golemi svjetski uspjeh i doživjela mnoge obrade.

Turisti su svoju verziju snimili isprve, u analognom štihu, sa starim shure mikrofonom i akustičnom gitarom. „Kad voliš i živiš ono što radiš, uvjeti za rad ne moraju biti savršeni, ali onaj osjećaj koji te pokreće uvijek je“ navode iz Dallasa, pozivajući nas na poslušamo riječku verziju ‘Time After Time’.