Vava je potpisnik pratećeg soundtracka njezinog kratkometražnog filmskog uratka koji će svjetlo dana ugledati na jednom od sljedećih festivala.

Kako navodi Dallas Records, kao veliki poklonici rada grupe EKV, pri nedavnom beogradskom susretu s bubnjarom Firčijem (Ivan Fece), Iva (Močibob) i Vava (Simcich) pitali su ga za moguću suradnju na pjesmi. Spomenuo je kako je s radom Turista djelomično upoznat (jedna od poznatih mu jedinstvena je verzija EKV-a ‘Radostan dan’), a nedugo potom posjetio lokalni “Do re mi studio” u kojem je snimio bubnjarske dionice. Ostatak vokalnih i instrumentalnih dionica, snimljen je s producentom Matejom Zecom u studiju GiS.

Turisti / Foto: Dallas Records arhiv press

Turisti / Foto: Dallas Records arhiv press

‘Požar u srcu’ opisuje unutarnje borbe koje mnogi osjećaju suočeni sa složenim emocijama, posebno u ljubavnoj vezi. Osjećaji su često proturječni i teško je donijeti odluku o tome što učiniti, ali u konačnici, pjesma poziva na hrabrost jer isplati se, zbog ljubavi.

U videu ‘Požar u srcu’ ulogu je preuzela Nina Grujičić, a o njegovom nastanku autorica kaže: ”Spot za singl Požar u srcu inspirirale su sve žene oko mene, koje su u isti tren i snažne i krhke, voljene i nevoljene, ali uvijek slobodne i svoje. Stalno na putu, ne znajući kada će primijetiti novi požar u srcu, a da ga ne ugase.”